Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Mennyorszag I : Heaven Ⅰ (Hungarian Edition)" by Dr. Jaerock Lee # Book PDF Kindle ePub Free

Mennyorszag I : Heaven Ⅰ (Hungarian Edition)

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Mennyorszag I : Heaven Ⅰ (Hungarian Edition)
  • Author : Dr. Jaerock Lee
  • Release Date : January 29, 2016
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 2246 KB

Description

Legalább egyszer egy életben az emberben felmerülnek a következő kérdések: „Hová kerülök az evilági életem után?” vagy „Valóban létezik Mennyország és pokol?”

Sok ember meghal még azelőtt, hogy ezekre a kérdésekre választ találna, és még ha hisznek is az élet utáni másik életben, nem mindenki birtokolja a mennyet, mert nem mindenkinek adatik meg a megfelelő tudás. A Mennyország és a pokol nem egy fantázia, hanem egy valóság a spirituális birodalomban. 


Egyrészt a Mennyország annyira gyönyörű, hogy semmivel nem hasonlítható össze ezen a világon. Főleg az Új Jeruzsálem szépsége és boldogsága, ahol Isten trónusa található, nem írható körül megfelelőképpen, mert a legjobb anyagokból, és mennyei képességek segítségével készül. 

Másrészt a pokol tele van végtelen, tragikus fájdalommal, valamint végtelen büntetéssel, és ennek a szörnyű valóságát körülírtam részletesen a Pokol című könyvben. A Mennyországot és a poklot Jézus és az apostolok által ismertük meg, és még ma is megjelennek ezek részletesen azokon az embereken keresztül, akik őszintén hisznek Istenben, és az Ő emberei. 

A Mennyország az a hely, ahol Isten gyermekei az örök életet élvezik, és számukra elképzelhetetlen, gyönyörű és csodálatos dolgok készülnek, hogy várják őket. Csak akkor ismerheted meg részletesen, amikor Isten ezt megengedi neked, és megmutatja Neked azt. 


Hét éven át folyamatosan imádkoztam és böjtöltem, hogy megismerjem ezt a mennyet, és hét év után kezdtem Istentől válaszokat kapni. Jelenleg Isten már nagyobb mélységekben tárja fel előttem a spirituális birodalom titkait. 

Mivel a Mennyország nem látható, nagyon nehéz a világi nyelv és ismeret segítségével körülírni azt. Félreértések is előfordulhatnak vele kapcsolatban. Ezért van az, hogy Pál apostol nem tudott részletesen beszélni a Harmadik Mennyországbeli Paradicsomról, amelyet egy vízióban látott. 

Isten számos titkot megosztott velem a Mennyországról, és több hónapon át arról prédikáltam, hogy mennyire boldog az élet itt, milyen helyek és jutalmak léteznek itt, mindenkinek a saját hite mértéke szerint. Azonban, mindent nem tudtam elmondani olyan részletesen, ahogyan azt megtudtam.


Isten azért engedi meg nekem, hogy megismertessem a spirituális birodalom titkait, hogy annyi lelket mentsek meg, ahányat csak lehetséges, és a Mennyországba vezessem őket, mely oly tiszta és gyönyörű, mint a kristály. 

Istennek köszönettel és hálával tartozom azért, mert megengedte, hogy kiadjam a Mennyország I: Tiszta És Gyönyörű, Mint a Kristály című könyvet, mely leírása annak a helynek, mely tiszta és gyönyörű, mint a kristály, és tele van Isten dicsőségével. Remélem rájösztök Isten szeretetének nagyságára, mellyel megmutatja a Mennyország titkait, és mindenkit elvezet a megdicsőülés útjára, hogy a Mennyországot ti is birtokba vehessétek. Azt is remélem, hogy az Új Jeruzsálemben eltöltendő örök életet tűzitek ki célotokul. 


Download Ebook "Mennyorszag I : Heaven Ⅰ (Hungarian Edition)" PDF ePub Kindle